Kooi is ambitieus, jij bent ambitieus. Dat is een goeie match! Onze ambities waarmaken is een hele klus en gaat niet vanzelf. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je gezondheid, carrière en algemene ontwikkeling. Als werkgever ondersteunen wij je hier zo goed mogelijk bij. Daarom ondernemen wij veel acties en investeren we in onze medewerkers. Dit alles vatten wij samen in de Kooi Academy.

Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don’t want to.
Richard Branson,

UFO HUMAN

Wij hebben onze functioneringsgesprekken gebaseerd op het huis van werkvermogen; een gesprek met tweerichtingsverkeer. Het huis van werkvermogen is omgeturnd naar de opbouw van onze UFO. We focussen vooral op wat jij kunt en wilt en hoe wij jou hierbij kunnen ondersteunen. Afhankelijk van de gezamenlijke behoefte starten we een persoonlijk ontwikkelingsplan op of ondersteunen we je op een specifiek punt.

Lees hier meer over het huis van werkvermogen.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Wanneer onze gezamenlijke ambities duidelijk zijn gaan we aan de slag met je persoonlijke ontwikkelingsplan. De inzet  ligt volledig bij jou, maar wij ondersteunen je daar waar mogelijk. In dit ontwikkelingsplan omschrijven we je mogelijke nieuwe functie of werkzaamheden met bijbehorende competenties. We toetsen of je deze competenties hebt en vervolgens zetten we gericht acties in om deze competenties te ontwikkelen. Denk hierbij aan coaching on the job, het bijwonen van kennissessies of het volgen van een e-learning of opleiding.

Studytube

Op Studytube vind je algemene trainingen en Kooi-specifieke trainingen. Voor elke te ontwikkelen competentie is er een training. Je hebt onbeperkt toegang tot Studytube. Zo ben je binnen no time een specialist.

Coaching on the job

Bij Kooi zijn we specialisten. We hebben heel veel expertise in huis delen dat graag met je. Coaching on the job betekent de vrijheid om een keer met een collega mee te kijken, een interne kennissessie bij te wonen of samen een gerichte opdracht uit te voeren, zodat jij je verder kunt ontwikkelen.