Je hebt op deze website al heel veel gelezen over Kooi als werkgever, waar we voor staan en wat we voor jou kunnen betekenen. Maar waar kom je nou precies terecht? We geven je graag wat inside information en een aantal tips en tricks. Hiermee kun je nog beter beoordelen of Kooi perfect bij je past. Of misschien juist niet. Bovendien maak je nóg meer kans op die leuke baan én weet je wat we van je verwachten.

Inside information

Bij Kooi zijn we één grote familie. Echt vrienden onder elkaar. We hebben respect voor elkaar en laten ieder in zijn waarde. Onderling maken we grappen en luisteren we goed naar elkaar. Werkinhoudelijk zijn we serieus en we werken keihard.

  • Koffie halen? Vergeet je collega niet!
  • Beetje werken aan de conditie? Dan ga je mee met de lunchwandeling.
  • Houd je van een borrel? Dan is vrijdagmiddag jouw favoriete moment van de week.
  • Samen lunchen en praten over van alles en nog wat hoort erbij. Van voetbal tot motors, van kapsels tot broodbakjes, dat alles overgoten met de nodige humor.
  • Even een dipje? Loop snel naar sales en geef onze bedrijfshond een stevige knuffel.
  • Pc niet afgesloten? Dat wordt trakteren!

Bij Kooi zijn we nuchter en vieren we niet altijd al onze successen. Maar dat willen we wel graag! Help jij ons hieraan te herinneren en zorg je dat successen gevierd worden? Want feestjes, daar houden we van!  

0U9a0913a

Duidelijkheid Het sollicitatieproces

Voor ons is een arbeidsrelatie een arbeidsRELATIE. We willen je graag opnemen in onze familie. Het allerbelangrijkste is dat er een juiste match is. Ben jij degene met de juist skills en pas jij in onze familie?

Lees verder

Een werkdag bij Kooi 

Ieder begint zijn werktijd op zijn eigen moment. De een start graag om half 8, de ander brengt de kinderen naar school en komt daarna en de ander werkt vanuit huis en zie je die dag helemaal niet op kantoor. In de meldkamer werken we met een gezondheidsrooster. Dit betekent 2 dagdiensten, 2 avonddiensten en 2 nachtdiensten om vervolgens 4 dagen vrij te zijn. Afhankelijk van je functie heb jij je eigen vrijheid.

Eenmaal op kantoor onder je collega’s is de kans groot dat je begint met een bak koffie of een kop thee en start je je werkzaamheden op. Tussen het werken door even een grap en een grol en samen de klus klaren. Zo doen we dat bij Kooi. We werken veelal digitaal en aan het einde van de dag laten we onze werkplek opgeruimd achter. Omdat we internationaal georiënteerd zijn hebben we veel meetings via Teams en daar waar nodig en mogelijk zien we elkaar live.

Vacatures Werken bij Kooi

Wij zijn Kooi, wij zijn GRUTSK! Samen zorgen we er voor dat onze klanten ongestoord kunnen bouwen aan de toekomst. Wees gerust, we passen goed op je.

Vacatures
P1030148