Wees gerust, we passen goed op je

Talentvolle mensen zijn bij ons aan het juiste adres. We kijken naar wat je kunt én waarin je je verder wilt ontwikkelen. We hebben high tech systemen en werken met de nieuwste software, maar jíj maakt het verschil. Samen jagen we onze dromen achterna.Met meer dan 150 medewerkers zetten wij ons in 22 Europese landen in voor de beste tijdelijke mobiele camerabeveiliging en broeidetectie. Vanuit eigen vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Oostenrijk leveren we elke dag een bijdrage aan de bouw van de toekomst. Onze drive, passie en mensgerichte cultuur zorgen voor verbinding. We doen het samen. Ons team is jong, informeel en ambitieus! Bij Kooi werken specialisten in ieder vakgebied.

Onze ambitie

Wij werken samen met onze klanten aan het bouwen van een duurzame toekomst. Met onze camerasystemen (Unit For Observation) en systemen voor broeidetectie (Rising Early Detection) maken wij veilig werken mogelijk. ‘Rest assured’ (wees gerust) is onze slogan. Als de klant naar huis gaat, zorgen wij ervoor dat het werk morgen weer door kan gaan. Samen met jou maken wij onze dromen waar en jij kunt bij ons jouw dromen waar maken.

Jouw ambitie

Wij doen er alles aan om jouw dromen waar te maken. Natuurlijk passen we goed op je, Rest Assured is echt niet alleen bedoeld voor onze klanten. Jij bent ambitieus, hebt fantastische en verfrissende ideeën en wilt altijd het beste uit jezelf én je team halen. Samen werken we aan je ambities en tillen jou en Kooi naar een hoger niveau. Bij ons kom je het verst als je keihard wilt werken; dan pas ontdek je de ongekende mogelijkheden bij Kooi.

Bij Kooi heb ik mezelf gevonden. Ik kwam erachter dat ik meer kan dan ik dacht
Theodora van der Made, Financial Administrator

Kooi Academy “Stap voor stap je ambitie waarmaken”

Investeren in jezelf, daar helpen wij je graag bij. Onze gezamenlijke ambities waarmaken, gaat niet vanzelf. Dit kan met onze Kooi Academy. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees meer
0U9A0486
Sivard Visser Service Engineer

Lees je in en bereid je voor Become an insider

Een nieuwe werkgever moet je altijd leren kennen. Daarom is het handig om alvast te weten wat de bijzondere gewoontes zijn bij Kooi en hoe we met elkaar omgaan. Zo krijg je een indruk waar je terecht komt en ben je goed voorbereid op je eerste gesprek.

Lees meer