De werksfeer bij Kooi is uniek. De manier waarop collega’s met elkaar omgaan vind je nergens anders. Als service engineer bij Kooi ben je veel onderweg, maar maak je toch deel uit van een hecht team. Sivard Visser is één van je collega’s.

Sivard kwam in dienst via een uitzendbureau. “Ik kon kiezen tussen mechanisatie of Kooi. Het werd Kooi omdat het bedrijf anders is en ik interesse had in de techniek van de camera’s”, vertelt hij.

Samen knallen om de klus geklaard te krijgen!
Sivard Visser, Service Engineer

Altijd blijven doorontwikkelen

“Mijn werk is het oplossen van storingen, ervoor zorgen dat de systemen up en running blijven.” Hierbij is er een nauwe samenwerking met de collega’s van Service & Support. “Zij geven aan wat de meeste prioriteit heeft. Soms ben ik ook een hele week weg, dan geven ze aan hoe je week eruit ziet. Verder heb ik veel vrijheid, werk zelfstandig, dat is heel fijn.”

Dat je binnen Kooi kunt doorgroeien is een ander pluspunt. “Ik zie mijn toekomst bij Kooi. Ik leg de lat voor mezelf hoog, wil blijven door ontwikkelen. Kooi ondersteunt me hierbij en helpt me het beste uit mezelf te halen. “De sfeer in het team draagt hier aan bij: “We zoeken altijd naar een oplossing, zijn vooruitstrevend en doen het samen.

Het GRUTSK-gevoel zit in het DNA van Sivard. “Ik ben vooral goal oriented en unique. Ik ben gefocust op mijn opdracht en ga net zolang door tot het lukt.” En unique? “Iedereen is uniek bij Kooi!”