Standaard dagen zijn er niet op de afdeling IT. Veel uitdaging maakt het werk aantrekkelijk. Youri Hermans is één van de collega’s die je op deze afdeling tegenkomt.

 

“Ik kwam voor het eerst bij Kooi op gesprek via een recruiter. Kooi had een hele leuke opdracht, gericht op thermische camera’s en elektrotechniek. Dat sprak me aan! Inmiddels werk ik al ruim een jaar bij Kooi.”

Kritisch zijn wordt bij Kooi omarmd
Youri Hermans, Software Developer

Veel uitdaging bij Kooi

Youri vervolgt: “In één zin is mijn taak het analyseren en verbeteren van het RED (Rising Early Detection) systeem. Dat houdt in dat ik het dashboard monitor om te kijken of er niks geks gebeurt, het checken van de mail op aparte situaties vanuit het veld, het aanpassen van de software en overleg over de mogelijkheden voor het systeem.”

Zo heeft Youri algoritmes voor beeldanalyse ingebouwd. “Kooi heeft een open cultuur. Ik ben vanaf het begin kritisch geweest en dat wordt hier juist omarmd. Kooi ondersteunt me door veel uitdaging te bieden.” Daarnaast helpt Youri de IT-afdeling met het optimaliseren van de landschappen.

Bovendien is het gezellig bij Kooi. “De sfeer in het team is supergoed, lekker informeel! Dat past bij iedereen die hier zit.”