Theodora van der Made, financial administrator

Het team Finance van Kooi is een gezellig team, met harde werkers. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit. “Maar met zijn allen maken we er wat leuks van, zelfs al weet je niet precies wat een ander doet”, vertelt Theodora van der Made, financial administrator bij Kooi.

Theodora werkt sinds juni 2018 bij Kooi. “Werken bij Kooi past heel goed bij mij. Ik ben hier in aanraking gekomen met Finance, zorg ervoor dat de klanten ons betalen, en heb mezelf op een andere manier leren kennen.  Ik ben erachter gekomen dat ik meer in huis heb dan ik zelf dacht. Op de afdeling doen we het samen, ondanks dat iedereen een andere taak heeft. Door samen te werken tillen we Kooi naar een hoger niveau!”

 

Kooi groeit en gaat naar een steeds hoger niveau
Theodora van der Made, Financial Administrator

Een gezamelijk doel 

En daar speelt de unieke bedrijfscultuur zeker een rol bij. “Kooi is in de afgelopen jaren erg gegroeid, maar we proberen onderling toch een band met elkaar te houden. We houden de afstand klein, vragen vaak hoe het gaat en wat er speelt. Via Teams kunnen we elkaar gewoon zien én spreken.”

De onderlinge band tussen de collega’s van verschillende afdelingen wordt versterkt door een gezamenlijk doel. “We willen dat Kooi groeit en dat we steeds meer naar een hoger niveau gaan. Dat vind ik voor mijn eigen ontwikkeling ook erg belangrijk. Ik wil meegroeien in die internationalisering. Je groeit als mens ook als je weet hoe andere culturen werken.”

Grutsk (trots) (Goal Orientated – Reliable – Unique – Together – Specialist – Kooi) zit in het DNA van de medewerkers van Kooi. Theodora: “Alle letters passen bij mij. Je moet een bepaalde binding hebben met die letters of naar een binding toe willen groeien. Dan begrijp je beter waar wij voor staan en wat we hier samen doen. Als je in bent voor een uitdaging zit je bij Kooi goed. Je moet vooral niet bang zijn als je hier net komt werken!”

Als je komt werken bij Kooi, maak je deel uit van de Kooi-familie. We zijn dus ook nieuwsgierig wat je in je privéleven doet. “Ik doe aan militaire fitness. Dit vergt veel discipline en doorzettingsvermogen. Dat komt ook weer van pas bij mijn werk.”