Een echt vriendenteam. Kameraden onder elkaar die alles voor elkaar over hebben en het samen doen. Solliciteer je op een functie bij de afdeling Sales? Dan kun je dat van je team verwachten. Eén van je collega’s is Salesmanager Arne van der Kooij.

Hij werkt sinds juli 2019 bij Kooi. “Ik ben benaderd door de HR manager op LinkedIn. Ik kreeg veel berichten, maar deze was rechtstreeks en trok daardoor mijn aandacht. Wat me aansprak was de variatie in werkzaamheden. Ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken om de overstap te maken. Het gevoel was direct goed. Binnen 4 á 5 dagen was alles rond”, vertelt Arne over zijn eerste kennismaking met Kooi.

Ik ben ambitieus, wil nog veel bereiken en mijn leidinggevende ondersteunt me hierbij.
Arne van der Kooij, Salesmanager Infra

Smerige laarzen in de auto

Het werk van Arne houdt in één zin in: “Het onderhouden van relaties met de klanten. Zodat ze altijd weer bij je terug komen.” Standaard werkdagen zijn er als salesmanager bij Kooi niet. “Het varieert gigantisch. De ene dag werk je op kantoor en een andere dag ga je op de bouw langs bestaande en nieuwe klanten. Aan het einde van zo’n dag gooi ik mijn laarzen smerig in de auto en rijd dan terug naar huis.”

Kooi is een uniek bedrijf. “Omdat het bedrijf groeit, krijg je heel veel kansen. Als je iets wilt en er hard voor werkt, krijg je het ook voor elkaar. Ik ben ambitieus, wil nog veel bereiken en mijn leidinggevende ondersteunt me hierbij.” Hoewel Kooi snel groeit, is er nog steeds dat familiegevoel. “Je bent geen nummer. We helpen elkaar waar mogelijk en we doen het als team.” Daarom past de letter T (Together) van GRUTSK! (trots) goed bij Kooi en bij Arne. “Dit heb ik nog nooit ergens anders ervaren.”

Tegen sollicitanten zegt Arne dan ook: “Wellicht kom je terecht bij het mooiste bedrijf van Nederland!”